Dag 30 - 33: Castel del Piano
Lieve Marjo en Erik,
Heel leuk om jullie verhalen te lezen! Balen van je creditcard maar geld is in dit geval het minst erge wat ze van je kunnen stelen. Je bent veel meer gehecht aan je fiets of je zorgvuldig uitgezochte spulletjes die je op de fiets hebt. Die moet je ook wel eens achterlaten en hopen dat iedereen ervan afblijft...
Wij maakten met Pinksteren mee in Denemarken (of all places) dat vanuit onze voortent terwijl we lagen te slapen, de portomonne uit Peters motorbroek vakkundig geleegd werd. Veel contant geld weg, want net aangekomen op een motortreffen, maar de rest hadden ze gelukkig laten liggen. Voor ons veel waardevoller dan het geld.
Blijf lekker genieten en hou vertrouwen in de mensen die je ontmoet. Soms is er iemand die het achteraf niet waard was, maar de meesten zijn het wel waard.
Liefs van Twan
Bedankt Antoinette voor je aardige reactie. Wat een nare ervaring voor jullie. Gelukkig voor ons ging het om een virtuele beroving. Ik heb nog een bankpasje, anders hadden we misschien ook nog moeten terugfietsen????
Na wat zoekwerk jullie gevonden....leuk om jullie ervaringen ook te lezen en te volgen.
Wij zijn inmiddels weer in Holland en genieten hier nog van het heerlijke weer.
Wij wensen jullie succes maar ook veel mooie belevenissen toe voor het laatste deel van jullie tocht.
Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. We hadden een gezellig avondje met jullie.
We wensen jullie nog een fijne tijd met elkaar en voor Cootje straks weer werkse.
Groet Marjo en Erik
Ben net terug van mijn cruise en heb meteen jullie avonturen gelezen. Heerlijk om zo te kunnen mee genieten van jullie boeiende, zeer sportieve en interessante vakantie.
Wij hebben ook intens genoten van onze cruise en ik heb nog vaak aan jullie gedacht. Inderdaad, zoals je al zei, bijzonder vriendelijke mensen , zowel personeel als gasten. Jammer genoeg waren de weergoden ons niet vriendelijk gezind. We hebben prachtige watervallen gehoord, maar door de mist niet gezien. Dat het uitzicht van een hoge berg zeer indrukwekkend moet zijn moesten we geloven maar een dikke mist belemmerde ons ervan te genieten. Toch waren we onder de indruk van heel erg veel sneeuw. We reden met de bus langs een witte wal van wel 2 meter hoog. Dat op zich zelf was de moeite waard. Nu geniet ik weer van de rust alleen in mijn eigen huisje met Ketjil die blij is dat ik er weer ben. IK verheug me op jullie volgend verslag. Groetjes van Janna