Marjo en Erik op de fiets naar Rome

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Siska Wijga

Ik was jaren geleden in Verona. Het duizelen van de cultuur herken ik. Ik had een kaart gekocht om 5 kerken van binnen te bekijken. Na 2 kerken was ik vol. De rest van de kaart heb ik weggegeven. Marjo en Erik een goede reis verder.

Henriette

Bijna voorbij alweer, jammer hoor. Maar mooie prestatie Marjo en Erik en erg leuk om mee te lezen.

Toos en Wenno

Jullie zijn kanjers!
Fantastisch, de uitdaging is volbracht.
Van harte proficiat.

Peter en Hilda

Super!! Het was erg leuk om jullie avontuur te volgen . Fijne dagen nog. En tot ziens in Deep'n.

Marinus en Greetje

Gefeliciteerd met jullie prestatie, en nog een paar goede dagen toegewenst in Rome.
Wij zijn daar op 8 juni aangekomen en inmiddels alweer een week op de terugweg en nu in Montagnana. (60 km. Vanaf Verona)

Janneke Roessink

Ik heb genoten van jullie verhalen/foto's! Geniet nog even van Rome .. tot ziens in Diepenheim!

Marleen Nijhuis

Wat goed van jullie! En fijn dat jullie zo genoten hebben. Leuk om jullie te volgen.
Geniet nog even samen en dan tot gauw in Nederland!

Groeten Marleen

Mieke en Jan

Vele wegen leiden naar Rome, maar op de fiets gaat het dus het fijnst! Een schat aan mooie ervaringen opgedaan. Leve de uitdaging!

Frans van Gils

Gefeliciteerd met het volbrengen van jullie tocht. Dat jullie genoten hebben spat van het scherm. Geniet van Rome en van de sparkels in je hoofd voor een volgende uitdaging.
Zo maar van een ander fietsstel.

Janna Veeren
reactie op: foto

Fantastisch, jullie doel bereikt. Ik neem mijn petje voor jullie af. maar ik ben duidelijk niet de enige. Heb jullie verhalen met heel veel plezier gelezen, maar ook daarin ben ik niet de enige. Leuk hoor om zo heel Diepenheim mee te laten genieten van deze bijzondere reis. En nu naar een paar dagen terug in Diepenheim, Een van de heel fijne momenten van verre reizen vind ik altijd weer het heerlijke thuis komen en weer in je eigen bed slapen!!!!!!!

Nico en Willy

Marjo en Erik,gefeliciteerd met het uitkomen van jullie fietsdroom.Super gedaan.nu afkicken van het fietsen,dat zal nog vreemd zijn.Dankjewel dat wij mee mochten genieten van jullie mooie avontuur.Nog fijne dagen in Rome.

Leon

Een dikke proficiat voor jullie prestatie !!!
Wij hebben genoten van jullie reisverhalen.
De informatie die wij via deze weg hebben gekregen zullen ons volgend zeker goed van pas komen omdat wij bij leven en welzijn deze reis ook zullen doen.
Groetjes MJ en Leon.

Chris

Beste Marjo en Erik,

Proficiat met jullie prestatie en dank je wel dat ik jullie reis vanuit de stoel mocht volgen. Een heerlijke opwarmer voor onze fietsreis naar Rome. Vorig jaar gingen we bij Trento linksaf naar Venetië om van daaruit de oversteek naar Griekenland te maken.
Om de paar dagen een ruime update van jullie reis; ik zal het missen. Geniet van jullie verdere vakantie en uit ervaring kan ik zeggen: dit is een reis die je niet zomaar vergeet.
Nogmaals bedankt, Chris

Els Blaak-Schuitevoerder
reactie op: foto

Jullie hebben het fantastisch gedaan. Van harte!! Wat een bijzondere tocht. Knap. En nu genieten van Rome. Tot spoedig ziens in Deep'n.

Antoinette

Wat een kanjers! 2100 km vinden wij met de motor al een respectabele afstand, en dat hebben jullie gefietst! Petje af!
En dan nog al die hoogtemeters, helemaal geweldig! Nu weer even afkicken en in plaats van reizen, gewoon vakantie vieren.
Ciao, Antoinette

Marije

Geweldig zeg, alle avonturen en prachtige dagen die jullie hebben gehad, en natuurlijk die nog komen gaan !

woutina
reactie op: foto

Marjo en Erik, proficiat met het behalen van jullie einddoel! Kanjers. Ik heb genoten van de resiverhalen, net of ik mee fietste hier ver weg in Canada. Geniet van de laatste paar dagen vakantie in Rome en het ontlasten van de kuitspiertjes. groeten, Woutina.

Tess Venema

Dat zal straks een vreemde gewaarwording zijn; niet meer hoeven fietsen na al die weken.
Ik hoop dat Rome zelf net zo genieten is als de reis ernaar toe.
Ik ga zelf 26 tm 30 juni naar Rome. Zal jullie daar, denk ik, dus net niet meer kunnen zien.
Ik geniet elke x weer van jullie verhaal en foto's. Het is net een soort voorpret voor mijn eigen, snelle vliegtuigreis, naar Rome.

Thea Harbers

Beste Marjo en Erik,

Wat ontzettend knap dat jullie ondanks de hitte en heuvels gewoon weer op de fiets stappen en jullie doel willen bereiken!
Heel veel succes met jullie laatste etappe.
Groeten uit Haaksbergen van Joost en Thea

Peter en Hilda

Hoi Erik en Marjo.....wat blijft het leuk om jullie verhalen te lezen, het is hier een beetje zo alsof je op de postbode wacht met je favoriete maandblad ...zo leuk...en Erik mocht je ooit werkeloos raken, dan lonkt een carriere als schrijver !! We wensen jullie nog een hele fijne tijd toe !

Jan en Mieke

Opmerkelijk dat we nog nooit iets gelezen hebben over lekke banden! Jullie banden zullen intussen toch wel behoorlijk versleten zijn...Nog 1 dag en dan maken jullie je triomfantelijke entree op het Sint Pietersplein. We hopen dat ze jullie hartelijk ontvangen! Nog veel plezier daar!

Janna Veeren
reactie op: foto

Prachtige foto's, goede illustratie van jullie geweldige reis.

Janna Veeren
reactie op: foto

Dit is zo'n intens gezellig Italiaans restaurannetje waar je heerlijke spagfhetty kan krijgen met
fantastische wijn!!!!!

Janna Veeren

Ben net terug van mijn cruise en heb meteen jullie avonturen gelezen. Heerlijk om zo te kunnen mee genieten van jullie boeiende, zeer sportieve en interessante vakantie.
Wij hebben ook intens genoten van onze cruise en ik heb nog vaak aan jullie gedacht. Inderdaad, zoals je al zei, bijzonder vriendelijke mensen , zowel personeel als gasten. Jammer genoeg waren de weergoden ons niet vriendelijk gezind. We hebben prachtige watervallen gehoord, maar door de mist niet gezien. Dat het uitzicht van een hoge berg zeer indrukwekkend moet zijn moesten we geloven maar een dikke mist belemmerde ons ervan te genieten. Toch waren we onder de indruk van heel erg veel sneeuw. We reden met de bus langs een witte wal van wel 2 meter hoog. Dat op zich zelf was de moeite waard. Nu geniet ik weer van de rust alleen in mijn eigen huisje met Ketjil die blij is dat ik er weer ben. IK verheug me op jullie volgend verslag. Groetjes van Janna

Marjo

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. We hadden een gezellig avondje met jullie.
We wensen jullie nog een fijne tijd met elkaar en voor Cootje straks weer werkse.
Groet Marjo en Erik

Aart en Cootje Versteeg ( het Nederlands echtpaar)

Na wat zoekwerk jullie gevonden....leuk om jullie ervaringen ook te lezen en te volgen.
Wij zijn inmiddels weer in Holland en genieten hier nog van het heerlijke weer.
Wij wensen jullie succes maar ook veel mooie belevenissen toe voor het laatste deel van jullie tocht.

Erik

Bedankt Antoinette voor je aardige reactie. Wat een nare ervaring voor jullie. Gelukkig voor ons ging het om een virtuele beroving. Ik heb nog een bankpasje, anders hadden we misschien ook nog moeten terugfietsen????

Antoinette Stapel

Lieve Marjo en Erik,
Heel leuk om jullie verhalen te lezen! Balen van je creditcard maar geld is in dit geval het minst erge wat ze van je kunnen stelen. Je bent veel meer gehecht aan je fiets of je zorgvuldig uitgezochte spulletjes die je op de fiets hebt. Die moet je ook wel eens achterlaten en hopen dat iedereen ervan afblijft...
Wij maakten met Pinksteren mee in Denemarken (of all places) dat vanuit onze voortent terwijl we lagen te slapen, de portomonne uit Peters motorbroek vakkundig geleegd werd. Veel contant geld weg, want net aangekomen op een motortreffen, maar de rest hadden ze gelukkig laten liggen. Voor ons veel waardevoller dan het geld.
Blijf lekker genieten en hou vertrouwen in de mensen die je ontmoet. Soms is er iemand die het achteraf niet waard was, maar de meesten zijn het wel waard.
Liefs van Twan

Toos en Wenno

We beleven onze vakantie in de zomer van 2010 opnieuw door jullie verhalen en foto's. Het is een feest van herkenning. In Florence de 414 treden van de 85 m hoge Campanile beklommen? Ja, wij toerden met een auto, dus wij hebben makkelijk praten.............En in Siena, de prachtige middeleeuwse paleizen aan het Piazza del Campo, de gestreepte marmeren decoraties op de Duomo......het prachtige Toscaanse lanschap.
Heel veel genieten nog wensen we jullie.....met een indrukwekkende conditie.

Els Blaak-Schuitevoerder
reactie op: foto

Zo word je weer heerlijk jong, Erik! Tussen de jongelui zittend op de stenen! Wat een fantastische reis! En jullie nemen fijn de tijd om rond te kijken.

Rita

Hallo buurtjes,
Wat ontzettend leuk dat jullie ons beetje meenemen
op jullie prachtige fietstocht. Ik krijg het er zelfs warm van en dat is fijn want hier lijkt het wel herfst.

Wilma

Bij het zien van jullie mooie foto's komen wij ook helemaal in de vakantiestemming! Zijn jullie al helemaal in een andere (Italiaanse?) modus?

Janna Veeren
reactie op: foto

Ik ga niet op iedere foto apart reageren Ik geniet enorm van jullie verhalen geïllustreerd door prachtige foto's. Het lijkt mij een geweldig avontuur om zo samen te beleven. Leuk dat jullie ons alles te kans geven dag bij dag mee te reizen. Nog heel veel fijne dagen toegewenst.

Leon

Ik ben echt benieuwd hoe het in Toscanie zal verlopen.

Janna Veeren

Als het te warm wordt 's nachts fietsen en over dag in het water?? Of hebben jullie nog geen zwem kleding gekocht?

Nico en Willy

Wat doen jullie het goed. Super. mooi om jullie te volgen.

Thea Harbers

Hallo Marjo en Erik,
Wat een mooie reisverhalen, boeiend om te lezen.
Het allerbeste is voor jullie dan toch maar weer vooruit te fietsen. Op naar Rome... al dat geslenter door de stad is ook niks voor jullie ha ha.

Janna Veeren

Van natuur naar cultuur. Ben benieuwd naar jullie ervaringen in Rome. Dáár is ook heel veel cultuur!!!! Maar neem wel de tijd en tuig jullie jezelf niet te veel af. Veel plezier verder.

Hilda

Hoi Erik en Marjo, het blijft leuk om jullie verhalen te lezen, morgen weer lekker rustig op de fiets, Henig an !! Hartelijke groet, Peter en Hilda

Larna en Reinier

Knap gedaan hoor, zo'n slenterdag! Dat was de grootste uitdaging tot nu toe voor jullie..:)

Biebie

Wat een leuke verhalen en wat een stoere tocht!
Ik zal jullie verder volgen, veel succes.
biebie

Jarik

toch nog 2 dingetjes vergeten dus...
Tijd om te shoppen!

Toos en Wenno

Het was een heerlijk Pinksterweekend in Nederland om jullie verhalen allemaal te lezen. Fantastisch, interessant en leuk om te lezen. Veel plezier op jullie verdere reis.

Janna Veeren
reactie op: foto

geweldig!

Janna Veeren

weer enorm genoten van jullie avontuurlijke fiets tocht, maar er is één ding wat ik absoluut niet begrijp..........hoe is het mogelijk dat jullie naar zo'n warm land gaan zonder zwempak en bikini??????????????????. Ik zou er maar gauw eentje kopen, dat is toch nog belangrijker dan dat ene jurkje wat Marjo nog mocht meenemen! Veel succes en plezier verder.

Tineke

Ik zal jullie even nog blijer maken: vanaf de Resia gaat het grotendeels bergafwaarts tot zeker Trento.

Henriette
reactie op: foto

Moooooi!

Henriette

Hahaha de stemming zit er goed in, maar toch knap hoor ;-P

Tess Venema

Na de ontzettend leuke trailer volg ik met veel plezier jullie blok.
Zo te horen genieten jullie volop van het hier en nu.
erg leuk dat wij via jullie mooie en grappig verhalen de reis een beetje mee kunnen beleven.
ontzettend veel plezier en succes!

Liefs Tess

Janna Veeren
reactie op: foto

Heb genoten van de foto's. Wat ik het grote voordeel vind van zo'n fiets tocht, is dat je al het lekkers wat je onderweg kan krijgen, ook mag eten zonder bang te zijn te dik te worden. Ik ben bang dat dat voor mij gedurende de cruise wel een beetje moeilijk zal worden!!!!

Els Blaak-Schuitevoerder

Ook ik heb weer genoten van jullie reisverslag en af en toe gelachen. Ik vind 910 km fietsen een ontzettend eind en dan ben je w.s. nog niet op de helft. Fffffffft. En dan te bedenken, dat mijn fiets al maanden bij Bouwmeester staat!!! Zo graag fiets ik!! Dus groot respect.
Geniet van de prachtige omgeving en goeie reis.
Groetjes

Janneke Roessink

Hallo Marjo en Erik! Ook ik hoor inmiddels bij de lezersclub. Wat mooi om te lezen allemaal... ik zou zo weer mee willen naar Rome. Blijf genieten van de vrijheid en al het moois!
Arrivederci!
Janneke

Janna Veeren

Weer een boeiend reisverslag. Ik blijf er van genieten. Vind het jammer dat ik gedurende mijn cruise reis jullie niet kan volgen! Jullie hebben nu ruim 910 km achter de rug. Als ik naar de kaart kijk hebben jullie nog een heel stuk te gaan!!! Ik heb wat Diepenheimse vrienden attent gemaakt op jullie blog. Het wordt door hen ook met interesse gevolgd. Ik denk dat jullie, als je thuis bent allemaal dubbele afspraken moeten maken, anders komen jullie in tijdnood! Succes verder en de groetjes

Jan en Mieke
reactie op: foto

Jullie gaan hard! In dit tempo kunnen jullie de terugreis ook wel op de fiets doen! Jullie Duitse taalontwikkeling valt daarentegen wel een beetje tegen...Wacht maar tot je die Zwitsers hoort praten; daar heb je helemaal niet van terug. En de Italiaanse waarschuwingsbordjes zullen waarschijnlijk ook wel enigszins raadselachtig voor jullie zijn. Gute Fahrt!!

Helen
reactie op: foto

Oder einen Lederhosen?

Janna Veeren
reactie op: foto

Reden om nóg een jurkje te kopen?

Janna Veeren
reactie op: foto

Prachtig, ken de legende, heb zelf een kleine Lorrelei bij mijn vijver. Maar heb nog nooit een foto van de rots gezien.

Hilda

Hey Marjo en Erik, Leuk weer om te lezen, hoe het gaat. Het "genieten " druipt van jullie verhalen af.
Veel plezier en nog een goede reis !

Janna Veeren

Weer jullie boeiend verslag gelezen. Geniet met volle teugen mee met jullie avonduren. Veel succes en vooral plezier toegewenst.

Antoinette

Ha Marjo en Erik!

Leuk om bij jullie achterop de fiets mee te mogen genieten van de reis naar Rome. Want zo voelt het helemaal. Ik kan me helemaal voorstellen hoe de koolzaadvelden ruiken, het genieten van de rust bij een picknick of een bakkertje in een dorp. Reizen per fiets of wandelend is ook precies het goede tempo om te wennen aan het veranderende landschap en de mensen die erin wonen. Al geef ik zelf de voorkeur aan een motorfiets, het gevoel van het reizen, het wasje onderweg, de ontmoetingen...een leeg hoofd, dat is het!
Goede reis en liefs van Antoinette

Erik
reactie op: foto

Rustdagen kennen we niet, rustnachten wel!

Toos en Wenno
reactie op: foto

Geregeld voor Kuchen bij een bakkertje.......
's Avonds dan wel even de S. mutans goed verwijderen, toch??
Wat een goede conditie hebben jullie.
Geen rustdag in het programma?
Heel veel plezier.

Els Blaak-Schuitevoerder
reactie op: foto

Ik hoorde van Janna, dat jullie op de fiets naar Rome zijn. Enig om jullie reisverslag te lezen. Heerlijk, los van alles. Geniet ze!!

nico en willy

leuk om jullie te volgen,wij genieten een beetje mee

Tineke

Zo, wat gaan jullie snel zeg, Knap!

Janna Veeren

Afgelopen nacht na een gezellige "vrouwen van nu" bijeenkomst , heb ik om 00.15 in mijn bed op mijn smart phone van jullie reis kunnen genieten. In de eerste plaats wil ik jullie van harte feliciteren met het succes van zoon Gunnar.je ziet het, alles gaat door, ook als jullie er niet zijn!!!
Pas wel op dat in Italië niet jullie fiets met toebehoren wordt gepikt. Kennissen van mij zijn hun hele caravan kwijtgeraakt!
Nog heel veel fijne fiets dagen toegewenst en ik blijf jullie volgen.

Janna Veeren
reactie op: foto

Dus daar hadden ze wel een wifi?

Janna Veeren
reactie op: foto

Als dit het laatste jurkje was wat je toch nog mocht meenemen, dan heb je een goede beslissing genomen.

Janna Veeren
reactie op: foto

Da's handig. Hoop wel dat je de deur op slot hebt gedaan!

Carla

Leuk om te lezen dat de reis voorspoedig gaat !!!
Wat een super tof nieuws dat Gunnar kan gaan doen wat hij graag wil !!!
Geniet maar lekker verder !!

Marije

Heerlijk om mee te lezen over jullie avonturen, klinkt als genieten !

Jan en Mieke

Het klinkt uiterst ontspannen en tevreden! Mooie tocht en mooi bericht van Gunnar. In 1958 ben ik in St. Goar geweest, kamperen met mijn ouders. In mijn herinnering zitten best wel stevige heuvels, maar door het dal zal het fietsen goed te doen zijn. Hartelijke groet van ons!

Henriette Scholman

Hey die vraagtekens waren eigenlijk een smiley en een duim ;-)

Henriette Scholman

Goed begin is het halve werk ????????????. Goeie reis!

Thea.

De eerste kilometers zitten er al weer op! Op naar de volgende etappe. Veel plezier samen!

Erick Morsink

Heel veel plezier het zal een mooie tocht worden ik zal jullie volgen. grt Erick

Hilda

Fijn om te lezen, dat het goed gaat!! GENIET !!

Marion

Hoi Marjo en Erik,

Heel veel plezier tijdens de fietstocht. Het is mooi fietsen in het Limburgse land. We zijn benieuwd naar alles wat er nog meer voorbij komt.

groetjes

Woutina Jansen

Hallo peddelaars, heel veel succes met deze fietstocht! Hartstikke leuk. Ik wens jullie veel mooi weer, weinig wind, weinig zadel zeer. Ik blijf jullie volgen. groeten, Woutina.

Janna Veeren

Leuk om jullie te kunnen volgen. Ik neem mijn petje voor jullie af en zal jullie met belangstelling volgen. Veel plezier en veel sterkte toegewenst.
Groetjes van Janna

Jan en Mieke

We wensen jullie een geweldige tocht, met mooie ervaringen en interessante ontmoetingen, met veel goed fietsweer. Geniet met volle teugen!

Toos

Nog 2 nachten slapen en dan mag je echt dagelijks fietsen. Vandaag is de lucht strakblauw en schijnt de zon volop. Ik hoop dat jullie veel van deze dagen mogen beleven tijdens jullie reis.
Succes met je laatste voorbereidingen voor de tour en afronding in de praktijk.

Janna

Heb net jullie filmpje bekeken. Fijn dat ik met met jullie mee kan reizen d.m.v. de website. Wens jullie heel veel plezier en heel veel succes!!!! En kom als je blieft veilig thuis, zodat je je aan je aan onze afspraak kunt houden!

Marleen

Leuk filmpje! Na jullie reis misschien carrière-switch; filmacademie ofzo?
Fijn dat jullie jullie droom gaan verwezenlijken, ik kijk uit naar jullie verhalen.
Goed om je heen kijken, voor je het weet zien jullie iedere dag weer tanden, kiezen, composieten, tandsteen etc...;)

Alvast heel veel plezier!!

Groetjes Marleen

Thea.

Wat een leuk filmpje!
Binnenkort zullen we het allemaal lezen.
Groeten van Thea en Joost.

Carla

Het aftellen voor de Rome reis is zo te zien begonnen.
Super dat jullie jullie dromen gaan waarmaken !!!

Wilma

Het filmpje was al zeer veel belovend! Wij verheugen ons op de verhalen. Groet Wilma en Aleid.